Zářijová výstava 2024 je minulostí

V sobotu 7. září 2024 se konala „Okresní výstava drobného zvířectva ZO ČSCH Slatiňany doplněná o soutěž mladých chovatelů“, místní výstava drobných zvířat, každoroční zářijový svátek všech chovatelů a příznivců těchto oblíbených zvířat na našem chovatelském areálu. Letošní zářijová výstava byla rozšířena o okresní výstavu králíků a soutěž mladých chovatelů. Tradičně proběhla v jednotlivých odbornostech soutěž o putovní „Pohár starosty města Slatiňan“, vypsaná pro členy ZO ČSCH Slatiňany. Výstava, uspořádaná pod záštitou Pardubického kraje a za každoročního přispění města Slatiňany, představovala jedinečnou příležitost obdivovat krásu a rozmanitost plemen králíků, drůbeže a holubů, jejichž chov má i v našem kraji hluboké kořeny.

Děkujeme všem organizátorům za jejich obětavou práci, chovatelům, vystavovatelům za reprezentaci a udržování této nádherné tradice a také sponzorům za jejich podporu. Ať je tato výstava důstojnou oslavou chovatelského kumštu a zároveň inspirací pro všechny milovníky drobných hospodářských zvířat.

Na shledání při dalších akcích, výstavách v roce 2025, které se budou konat v květnu a září, a další spolupráci se těší chovatelé ze ZO ČSCH Slatiňany.

Fotografie pořízené z výstavy naleznete ZDE.

Průvodce výstavou září 2024

KATALOG-FINAL-ZARI-2024-S-DESKAMA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..